O meni

0Shares

Ćao! Dobro došli na moj blog

Pisanje mi je uvek pričinjavalo zadovoljstvo, a verujem da treba da radimo ono što volimo. Studirala sam novinarstvo (u Nišu i delom u SAD), pa je tako nastao i ovaj blog. Trenutno se bavim PR-om i marketingom. Važno je da napomenem da su svi tekstovi moje lično mišljenje i ne predstavljaju stav kompanije u kojoj radim. Uživam da delim zanimljive, inspirativne i korisne tekstove, savete i knjige, iskustva sa događaja, programa ili aktivnosti kroz koje sam prošla.

Šta ima ovde za vas?

Želja mi je da vas moji tekstovi nateraju na razmišljanje, daju nov uvid i pogled na određenu temu, nauče, inspirišu, motivišu ili pokrenu da uradite nešto dobro za sebe.

Ovde možete naći predloge šta da čitate – koje knjige, tekstove, sajtove. Sve ono što pročitam i smatram da bi bilo korisno i drugima, volim da podelim, jer znanje se deljenjem uvećava.

Putovanja su moja druga strast, tako da ovde možete čitati utiske sa različitih destinacija na kojima sam bila. Nećete naći tipične turističke informacije jer su one već na internetu ili u turističkom vodiču, već malo drugačiji pogled na neki grad/državu i ono što je meni posebno privuklo pažnju.

Kada prođem kroz neko iskustvo ili odem na neki događaj sa koga izvučem pouku, imam „aha momenat” ili dobijem nove ideje i inspiraciju, volim da to podelim, jer možda bude korisno i zanimljivo i vama.

Tekstove možete deliti ili ih preneti pod uslovom da navedete izvor i linkujete ka originalnoj stranici.

Kako da znate kada ima novih tekstova?

Možete se prijaviti na mejling listu, pa će vam svi novi tekstovi stizati u inbox. Stižu samo novi tekstovi, nikakve reklame, promocije – no spam! Ostavite svoju e-mail adresu i prijavljeni ste:

Prijavi se da ti novi tekstovi stižu u inbox:

* indicates required
Hajde da se upoznamo?

Dosta o meni, volela bih da upoznam vas! Kad god vam stigne mejl od mene, slobodno kliknite na „reply“ i pišite. Možemo i da se povežemo na društvenim mrežama – facebook, twitter, linkedin, instagram.

Za početak, evo liste najčitanijih tekstova, možda pronađete nešto zanimljivo za vas:

Top 10 knjiga za lični razvoj, motivaciju i napredak

12 saveta Roberta Kiosakija do finansijske slobode

Kako do posla?

8 razloga zašto treba neko vreme živeti u inostranstvu

Svi ćemo da padnemo ispit