O meni

Ana Brzaković

Hajde da se upoznamo.

Ja sam strateg za marketing i komunikacije, vlasnica agencije Digital Way, autorka Analogičnih priča (ako želiš da ih čitaš prijavi se ovde.), biznis kouč, nekada ko-autorka podcasta Kako si na poslu, a sada autorka i voditeljka podcasta BizBalans na kanalu Biznis priče.

Osim marketingom i komunikacijama, bavim se koučingom, psihologijom i ličnim razvojem. O tome najčešće i pišem.

Poslovno iskustvo sticala sam u velikim srpskim i internacionalnim kompanijama (Delta Holding, Američki savet za internacionalno obrazovanje, Data Driven Marketing).

Povremeno se nađem u ulozi predavača ili moderatora na različitim konferencijama i događajima.

Pošto verujem u celoživotno učenje – svoje obrazovanje započela sam kada sam završila novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Tokom studija bila sam član studentske organizacije AIESEC.

Dve godine sam živela u Sjedinjenim Američkim Državama zahvaljujući punim stipendijama dva programa razmene. Drugu godinu srednje škole završila sam u Koloradu, a poslenju godinu fakulteta na Univerzitetu u Minesoti.

Čitam u proseku jednu knjigu nedeljno. Trčim, planinarim, treniram, obožavam prirodu, društvo, sport i dobro vino.

Čime se bavim?

Hoćeš da sarađujemo?

Kada se pravi ljudi pronađu, lako se dogovore 🙂

Ako te, kada me ovako “online upoznaš”, nešto vuče da čitaš, saznaješ dalje i osetiš da bih mogla da ti nekako pomognem, piši mi.

Jedino akcija stvara reakciju. Napravi prvi korak i čekam te tamo.

Povežimo se

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: