Ana Sokolović: Kako lečiti simptome i uzroke izgaranja na poslu?

U novoj epizodi podcasta „Kako si na poslu sa Anom i Vesnom“, razgovaramo o tome kako postaviti granice i promeniti pogrešna uverenja o poslu.

Ljudski resursi nisu neograničeni i treba da se neguju i dati sve od sebe ne znači to po svaku cenu – možeš da daš najbolje od sebe jedino kada si dovoljno odmoran. Da biste na vreme prepoznali da ste na putu do burnout-a, neka vam glavni alarm bude pad produktivnosti, jer upravo to je prvi simptom sagorevanja.

Sa Anom Sokolović koja je licencirani psihoterapeut i master klinički psiholog, razgovarli smo o tome koji su simptomi sagorevanja na poslu, ali i kako izgledaju ljudi koji prolaze kroz to i u kom trenutku shvate da im je potrebna pomoć.

BizCast „Kako si na poslu?” je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: