Bila je zaglavljena deceniju i po na poslu koji ne voli: Dragana je presekla i otišla u neizvesno, ali svoje

Dragana iz vremena novinarstva i ova druga sada, nasmejana i sveža, su možemo reći, dve različite osobe.

U novoj epizodi podcasta „Kako si na poslu“ razgovaramo o tome kako se odvažiti i napustiti posao koji ne voliš da radiš. Kako hrabro zakoračati dalje…

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Dragana Tomić. Dragana je preduzetnica, bavi se pisanjem odnosno kopirajtingom i marketingom. Iza sebe ima 15 godina iskustva rada u medijima. Počela je kao lektor i došla do urednika rubrike, gde je i završila svoju novinarsku karijeru.

Dragana iz vremena novinarstva i ova druga sada, nasmejana i sveža, su možemo reći, dve različite osobe. Kroz svoje iskustvo priča nam kako izgleda prelaz između posla koji dobro radiš ali u kojem ne uživaš u potpunosti i znaš da nije za tebe u ovaj drugi, koji je više tvoj ali potpuno neizvestan i drugačiji.

Potrebna je velika hrabrost da posle 15 godina sigurnog i dobrog posla, na dobroj poziciji neko da otkaz i započne nešto svoje. Dragana nam otkriva kako se ona odlučila na to.

Dodatno, priča nam o tome šta se radi na NLP-u što natera čoveka na drastične promene, ali i šta je NLP zapravo. Kaže i da je morala da promeni određena uverenja da b bila danas tu gde jeste.

Objašnjava put do prvog klijenta, koliko je preduzetništvo stresno, ali i šta radi kada joj je teško.

Daje 3 najveće lekcije koje je naučila u poslednjih godinu, a tiču se promene posla i promene životnog stila.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: