Mirko Samardžić: Gde najviše greše menadžeri u Srbiji?

U današnjoj epizodi podcasta „Kako si na poslu sa Anom i Vesnom“, razgovaramo o problemima u komunikaciji, odnosno koliko je važan način na koji želimo da pošaljemo poruku ili izložimo ideju u svom timu.

Često se dešava da su ljudi na visokim pozicijama, a naročito u većim kompanijama u Srbiji, preopterećeni prezentacijama, rokovima, i ne čuju druge u timu. Nemaju vremena. Neutralni posmatrači, odnosno koučevi pronalaze rešenje i nude konkretne savete kroz treninge kako da primenite nove veštine u praksi. Mirko Samardžić je naš gost, a on je kouč i senior konsultant za razvoj liderstva i komunikacija.

Partner u jednoj domaćoj konsultantskoj kući koja pomaže organizacijama na individualnom, timskom i organizacionom nivou da budu produktivniji i ostvaruju bolje rezultate.

BizCast „Kako si na poslusa?” je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: