Sanja Malagursk: Sport ima dve medalje, sjajniju vide svi, ona teža je naša 

U novoj epizodi podcasta „Kako si na poslu sa Anom i Vesnom“, razgovaramo o sportu i stresu iz ugla nekog ko je prošao put od profesionalnog igrača do tim menadžera.

Razgovarali smo o tome kako zapravo izgleda život profesionalnog sportiste, koliko tu ima stresa, ali i kakav je to posao. „Mi sportisti uopšte nismo svesni da je to biznis s jedne strane, jer uđemo u sve kao deca. To kasnije postane naš poziv i posao“, kaže Sanja.

Sanja Malagurski je bivša odbojkašica reprezentativka, a trenutno tim menadžerka odbojkaškog kluba Crvena zvezda. Sanja ima još jedan posao kojim se bavi, a reč je razvijanju sopstvenog modnog brenda.

BizCast „Kako si na poslusa?” je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: