Jasmina Stojanović: Kako sporo živeti i raditi u današnjem brzom vremenu?

Naš današnji gost je Jasmina Stojanović. Razgovaramo o tome šta je slow living u ovom današnjem brzom vremenu i kako da naučimo da živimo svesnije i ispunjenije.

U novoj epizodi druge sezone podcasta „Kako si na poslu“ razgovaramo o tome šta je slow living u ovom današnjem brzom vremenu i kako da naučimo da živimo svesnije i ispunjenije.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Jasmina Stojanović. Nju mnogi znaju kao bivšu urednicu Sense, magazina sa srećniji život, radila je i kao projektni i editorijal menadžer magazina Original Fondacije Novak Đoković.

Tokom tog perioda organizovala je razne događaje i uradila je ekskluzivne intervjue i naslovne strane sa poznatim svetskim ličnostima, koučevima i naučnicima, kao što su Leonardo Dikaprio, Višen Lakhijani, Mari Forleo, Tara Mor, Greg Brejden, Džejms Klir, Sadhguru. Trenutno se bavi marketingom i dizajnom ali i promocijom ličnog razvoja kroz različite alate i metodologije, koje je i sama isprobavala. Takođe je i jedan od osnivača portala za slow living and loving vremeza.

Jasmina nam u razgovoru objašnjava šta je zapravo slow living u ovom današnjem brzom vremenu. Otkriva nam i zašto je i sama menjala poslove i pozicije iako je sa strane izgledalo da je uvek na dobrim pozicijama i odličnim funkcijama.

Prošla jei kroz različite edukacije – i ličnog razvoja i biznisa, tako nam priča da li je bolje edukovati se iz različitih oblasti ili izabrati onu koja je naša pa tu ići u dubinu.

Razgovarali smo o tome šta možemo da uzmemo i da koristimo iz različitih principa i metodologija o kojima je učila.

Na kraju nam daje top 3 saveta za svesniji i ispunjeniji život bez sagorevanja.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: