Kako izbor našeg partnera utiče na uspeh na poslu? Šta kada jedno zarađuje mnogo više?

Naš današnji gost je Iva Branković. Iva je psihoterapeut, a centralna tema njenog rada je pomaganje pojedincima i timovima da unaprede odnose i tako budu bolji u onome što rade. Tema koju posebno voli je upravljanje stresom na poslu.

U novoj epizodi druge sezone podcasta „Kako si na poslu“ razgovaramo o tome kako izbor partnera utiče na uspeh na poslu, ali i šta se dešava kada jedna strana zarađuje više.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Iva Branković. Iva je psihoterapeut, bavi se porodičnom psihoterapijom, sistemskim timskim koučingom i radi kao asistent na Fakultetu za medije i komunikacije.

Centralna tema njenog rada je pomaganje pojedincima i timovima da unaprede svoje odnose i tako budu bolji u onome što rade. Tema koju posebno voli je upravljanje stresom na poslu.

Takođe, autorka je preventivnih programa o tome kako prevazići stres i sprečiti profesionalno sagorevanje. Ovu temu smo obrađivali sa različitih strana i sa različitim gostima, a sa Ivom o tome kako i koliko partnerski odnosi utiču na uspeh na poslu, stres i sagorevanje.

Govorimo o tome šta su najčešće greške pri izboru partnera, odnosno šta ljudi najčešće ne uzmu u obzir i o čemu ne razmišljaju a trebalo bi. Pričamo i o tome da li i kako možemo da odvojimo posao od privatog života.

Dotakli smo se i teme šta se dešava kada partneri imaju zajednički biznis, odnosno, da li posao može da napreduje iako se partneri razilaze.

Iva objašnjava i koliko naučene obrasce ponašanje iz kuće i u odnosu sa roditeljima prenosimo na partnerske odnose i na odnose na poslu.

Deli i tri saveta o čemu treba voditi računa pri izboru partnera i građenju partnerskog, bračnog odnosa da bismo bili uspešni i zadovoljni i na polju karijere.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: