Jelena Radonjić je prvi posao imala u Japanu, sad je saradnik Forbsa: 3 ključna faktora za uspeh i balans

Naš današnji gost je Jelena Radonjić koja je nagrađivani trener i kouč za razvoj karijere i liderstva, govornik, autor i saradnik Forbsovog saveta trenera. Kaže da su samospoznaja, ravnoteža i komunikacija ključna tri faktora da se dobro osećamo na poslu.

U novoj epizodi podcasta „Kako si na poslu“ razgovaramo o tome kako da razvijamo svoju karijeru, kako da negujemo poslovni duh i koliko je važno pratiti u svemu naš unutrašnji kompas. 

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Jelena Radonjić.

Jelena je nagrađivani trener i kouč za razvoj karijere i liderstva, govornik, autor i saradnik Forbsovog saveta trenera. Sa 25 godina u međunarodnom menadžmentu regrutovanja i obrazovanja i kvalifikacijama za CTI coaching, ona spaja jedinstvene uvide u to kako regruteri razmišljaju i kako rade lični treneri.

Jelena je živela i radila u tri zemlje, govori četiri jezika. Zahvaljujući svojoj bogatoj karijeri, razvila je snažan poslovni duh i komercijalnu svest koji joj omogućavaju bavljenje obukom klijenata iz različitih industrija i nivoa radnog staža.

Jelena je takođe radila sa duhovnim učiteljima kao što su John DeMartini i Deepak Chopra i unosi ljubav, radost i duh u svoje treninge i sve što radi. Preko svoje kompanije, WhatWork, nudi individualne i grupne treninge za tranziciju i razvoj karijere. Česti je govornik na događajima i konferencijama na temu ličnog i karijernog razvoja.

U ovoj epizodi, Jelena otrkiva kako je razvijala svoju karijeru i pravila velike karijerne promene. Kako kaže iz svog iskustva može dosta da nauči druge, a pre svega da pratimo svoj autentični “unutrašnji kompas”.

Priča nam o tome koliko je internacionalno iskustvo uticalo na njen život, ali i kojim pitanjima ili pravilima ljudi treba da se vode da bi odabrali karijeru kojom će biti zadovoljni i ispunjeni.

Deli savete kako da se menjamo i prolazimo kroz proces redefinisanja karijere. Istakla nam je i najvažnije veštine za uspeh na poslu.

Pitali smo je da li je veća odgovornost za „wellbeing at work“ kod poslodavca ili kod zaposlenog tj. u okruženju ili u nama.

Postoje njena osnovna načela, a poslušajte u videu i koja su to. Jelena ima besplatne alate koji mogu da vam pomognu u razvoju karijere: 

Career Fitness Quiz  je besplatan i zabavan za korišćenje. Dobićete personalizovane povratne informacije koje ističu oblasti vaše karijere na kojima treba da radite.

Postoji i video kurs Career Transitions Made Easy gde osim jedinstvenog sadržaja za unapređenje vaše karijere, možete da poboljšate i upotrebu engleskog jezika u poslovnim situacijama.

Video kurs možete pratiti svojim tempom, a prepun je kvalitetnog sadržaja, vežbi i dokumenata koji će kada ih prođete biti vaš resurs za lični i profesionalni razvoj.

Jelena Radonjić je svojih 30 godina međunarodnog iskustva u zapošljavanju, visokom obrazovanju i poslovanju, pretočila saznjanja i strategije koje lako možete primeniti u svim mogućim situacijama i prilikama koje susrećete tokom svoje karijere.

U ovom kursu ćete naučiti i saznati da:

  • Otkrijete vaše lične i poslovne vrednosti, veštine i snage i kako da ih iskoristite na vašem karijernom putu
  • Kako da donosite promišljene odluke o vašem poslu
  • Kako da izgradite autentičan i prepoznatljiv lični brend
  • Kako da sa lakoćom gradite vaše društvene mreže i koristite ih za napredak u karijeri
  • Kako da zablistate na svakom intervjuu
  • Kako da napravite upečatljiv i uticajan LinkedIn profil, postanete prepoznatljivi i izgradite reputaciju

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: