Tatjana je pauzirala ceo tim na 7 meseci, ali danas uči sve kako ishranom da smanjimo stres

Naš današnji gost je Tatjana Popović, sertifikovani health coach, autor, predavač, kreator i organizator najpopularnijeg detoks programa u regionu.

U novoj epizodi druge sezone podcasta Kako si na poslu razgovaramo o tome koliko je ishrana važna za proces borbe za stresom, ali i kako da žene preduzetnice rade sa lakoćom.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da vise pricamo o tome koliko je važno da budemo dobro dok dobro radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Tatjana Popović, sertifikovani health coach, autor, predavač, kreator i organizator najpopularnijeg detoks programa u regionu.

U ranim dvadesetim odselila se u Njujork, gde je i završila studije health coaching-a na renomiranom i svetski priznatom Institutu za integrativnu ishranu. Nekoliko godina kasnije, 2014. godine osnovala je svoj brend pod nazivom Totally Wellness, koji danas inspiriše preko 100.000 ljudi na Instagramu.

Tatjana nam na početku priča svoj karijerni put, ali i deli sa nama kako su izgledali njeni stresni trenuci – šta su joj rekli prijatelji, šta je bilo teško, koliko je imala podrške.

Govori nam o tome kako prepoznati vreme za pauzu i otkriva jedan veoma važan period, a to je kada je otpustila ceo tim na neodređeno vreme. 

Priča o tome šta se desi sa iznisom kada nestaneš na 7 meseci.

Objašjava iz čega dolazi dobar osećaj, odnosno šta je važno da znamo da bismo bili dobro dok radimo. Razgovarale smo i o tome kako da žene preduzetnice rade u ženskoj energiji, tj. iz lakoće i iz dobrog osećaja.

Kako se bavi nutricionizmom, preporučuje onima koji žive brzo šta treba da znaju o ishrani. Dodatno, objašnjava da li i kako možemo da ishranom smanjimo stres i “stvorimo” dobar osećaj.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: