Kako zvezde utiču na nas: Koliko je energija vera, a koliko nauka?

Naš današnji gost je Tea Milanković. Tea je praktičar energetske psihologije i profesionalni astrolog

U novoj epizodi druge sezone podcasta Kako si na poslu razgovaramo o tome šta je energetska psihologija i na koji način možemo na nju da utičemo.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok dobro radimo svoj posao i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje na poslu.

Naš današnji gost je Tea Milanković. Tea je praktičar energetske psihologije i profesionalni astrolog. Nakon više od 10 godina držanja internacionalnih seminara, iskustvenih radionica i treninga u oblasti energetske strukture čoveka i univerzuma, i rada sa preko 7.000 klijenata, 2018. godine odlučuje da sva znanja i iskustvo ponudi kroz razumljiv jezik i pristupačne tehnike za modernu, savremenu ženu kroz autorske programe.

Sa sestrom Minom osniva zajednicu Astro Sestre koja posle četiri godine predstavlja jednu od najvećih platformi za uzdizanje i sinergiju žena na Balkanu.

Tea nam na početku razgovora objašnjava šta je energetska psihologija, odnosno, šta znači toda ona otključava put autentične iskre Svetlosti.

Za one koji ne veruju previše u astrologiju pojašnjava kako zvezde utiču na nas, odnosno kako nam pomaže ako pratimo aspekte.

Priča nam o tome da li su i kako povezane astrologija i psihologija, kao i na koji način možemo da je menjamo i utičemo na nju.

Svi pričamo o energiji, ali se ona ne vidi i vrlo su mnoge priče koje čujemo na nivou – prosto treba da veruješ i desiće se… Sa Teom razgovaramo o tome koliko je cela priča oko toga povezana sa verom a koliko sa naukom.

Za kraj nam otkriva šta su 3 najvažnije stvari koje ona savetuje za bolji osećaj i balans.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta

Analogične priče

Moj newsletter iznenađenja. Ne znaš kad će tačno da ti stigne u inbox, ali obećavam ti da će priča biti vredna tvog vremena.

Unesite ključne reči za pretragu: